Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Γ. Ραγκούσης: Η κυβέρνηση δεν θα αποδοκιμαστεί

Μπροστά στην επιχείρηση συσπείρωσης των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ βγήκε ο υπουργός Εσωτερικών, με συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής».


Ο Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε ότι στις αυτοδιοικητικε΄ς εκλογές της επόμενης εβδομάδας θα μιλήσει η ¨σιωπηλή πλειοψηφία", η οποία εκτίμησε πως στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης. Άσκησε κριτική στον "αντάρτη" υποψήφιο για την περιφέρεια Αττικής, Γιάννη Δημαρά, λέγοντας ότι επέλεξε τον εύκολο δρόμο όταν δήλωσε "παρών" στην ψηφοφορία για το μνημόνιο. "Το εύκολο για ένα βουλευτή είναι να λέει μόνον ευχάριστα πράγματα", πρόσθεσε.

Όσον αφορά στο χαρτοφυλάκιό του, δήλωσε ότι ούτε υπερυπουργός είναι ούτε συντονιστής του κυβερνητικού έργου. "Είμαι εποφορτισμένος με υπερπροβλήματα", είπε. Δήλωσε ότι είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού για να αναλάβει όποια πολιτική ευθύνη του αναθέσει.

Εν τω μεταξύ, με δήλωσή του στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στη διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου. "Ο πρωθυπουργός ο,τι είπε το εννοεί", επισήμανε. "Δεν πρόκειται ούτε για λόγια παραπλάνησης ούτε για κινήσεις εντυποωσιασμού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com