Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Προσλήψεις 956 αναπληρωτών σε δημοτικά

Την πρόσληψη 645 εκπαιδευτικών Πληροφορικής που θα απασχολούνται με μειωμένο ωράριο αλλά και 311 αναπληρωτών εκπαιδευτικών, μειωμένου ωραρίου για τη διδασκαλία των μαθημάτων της 2ης Ξένης Γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.



Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, για το σχολικό έτος 2010-2011, προσλαμβάνονται 645 εκπαιδευτικοί μειωμένου ωραρίου Πληροφορικής, προκειμένου να υποστηρίξουν τα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τα μαθήματα Τ.Π.Ε. και Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από την από την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου έως και τη ΕιδΔευτέρα 01 Νοεμβρίου 2010.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι για το σχολικό έτος 2010-2011, προσλαμβάνονται αναπληρωτές εκπαιδευτικοί μειωμένου ωραρίου για τη διδασκαλία των μαθημάτων της 2ης Ξένης Γλώσσας στα Δημοτικά Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα προσλαμβάνονται 99 εκπαιδευτικοί Γαλλικής Γλώσσας και 212 εκπαιδευτικοί Γερμανικής Γλώσσας.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 01 Νοεμβρίου 2010.

Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου www.minedu.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com