Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Αράπογλου-Μπουτάρης « έσπασαν τον πάγο» ενώπιον Παπανδρέου

Με υποψήφιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου συναντήθηκαν ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στη Θεσσαλονίκη.


Ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Μάρκου Μπόλαρη, όπου τον υποδέχθηκαν συγκεντρωμένοι ψηφοφόροι, και συνομίλησε μαζί του και με τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες.

Στη συνέχεια γευμάτισε σε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, με τον κ. Μπόλαρη, τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, υποψήφιους δημάρχους που έχουν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, τους υπουργούς Ευάγγελο Βενιζέλο, Χάρη Καστανίδη, τον αναπληρωτή υπουργό Σωκράτη Ξυνίδη, τον υφυπουργό Γιάννη Μαγκριώτη και τους βουλευτές Χρύσα Αράπογλου και Γιάννη Δριβελέγκα.

Μετά τα τέλος του γεύματος η Χρ. Αράπογλου και ο Γ. Μπουτάρης αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και φωτογραφήθηκαν ενώπιον των δημοσιογράφων.

Χθες το βράδυ ο κ. Μπουτάρης έκανε άνοιγμα στην κ. Αράπογλου, δήλωσε ότι την τιμά και την κάλεσε να συστρατευθεί στον αγώνα για την αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. συναντήθηκε ξεχωριστά με τους υποψήφιους περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργο Παυλίδη, και τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα.

Οι συναντήσεις έγιναν στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» και το περιεχόμενος τους ήταν η προεκλογική εκστρατεία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com