Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Το NBA απαγόρευσε την χρήση του Twitter και του Facebook στους αγώνες μπάσκετ

Το NBA εξέδωσε νέους κανονισμούς με τους οποίους απαγορεύει την χρήση των κοινωνικών δικτύων, όπως το Τwitter και το Facebook, στους αγώνες του.


Το «φιρμάνι» στάλθηκε και στις 30 κορυφαίες ομάδες του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ΗΠΑ. Η απαγόρευση αφορά τους παίκτες, τους προπονητές και όποιον άλλο κάθεται στον πάγκο της ομάδας, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο νέος κανονισμός, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «στη διάρκεια των αγώνων, απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων, φορητών PDAs ή άλλων ηλεκτρονικών συσκευών επικοινωνιών, καθώς και των κοινωνικών δικτύων του Ίντερνετ (συμπεριλαμβανομένων του Twitter, του Facebook και άλλων συναφών υπηρεσιών)».

Η απαγόρευση τίθεται σε ισχύ 45 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας μπάσκετ και διαρκεί μέχρι να τελειώσουν και οι καθιερωμένες συνεντεύξεις που δίνονται μετά το τέλος του παιγνιδιού.

Η Ομοσπονδία του ΝΒΑ επίσης αναφέρει ότι οι ομάδες μπορούν να εφαρμόσουν τις δικές τους απαγορεύσεις, όσον αφορά την χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών και των κοινωνικών δικτύων στη διάρκεια των προπονήσεων, των συσκέψεων και όλων των άλλων εκδηλώσεων των ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com