Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Καταδίωξη που θύμιζε αστυνομική ταινία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Σκηνές από αστυνομική ταινία θύμιζε η καταδίωξη ΙΧ φορτηγού από περιπολικό στην περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί που εκτελούσαν περιπολία χτες το μεσημέρι έκαναν σήμα στάσης σε φορτηγό το οποίο εκινείτο ύποπτα στην προέκταση της οδού Παπάγου.

Στη θέα


των αστυνομικών, ο οδηγός του φορτηγού ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης το φορτηγό, κάνοντας οπισθοπορεία, εμβόλισε αρχικά το περιπολικό και συνέχεια, λόγω των επικίνδυνων ελιγμών και της μεγάλης ταχύτητας, με την οποία εκινείτο, προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας του υλικές ζημιές.

Στη συνέχεια οι τρεις επιβάτες του φορτηγού αποβιβάστηκαν και επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, αλλά οι δύο από αυτούς συνελήφθησαν από αστυνομικούς ενώ αναζητείται ο τρίτος .

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας 31 και 24 ετών, οι οποίοι, πριν από τη σύλληψή τους παραβίασαν περίφραξη αποθηκευτικού χώρου εταιρείας πώλησης φορτηγών, και αφαίρεσαν πλήθος ανταλλακτικών. Τοποθέτησαν τα κλοπιμαία και επιχείρησαν να τα μεταφέρουν με το φορτηγό το οποίο, είχαν κλέψει πριν από 10 ημέρες από την περιοχή της Τούμπας. Τόσο τα ανταλλακτικά όσο και το κλεμμένο φορτηγό που χρησιμοποιήθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Να σημειωθεί ότι ο 24χρονος ο οποίος οδηγούσε το κλεμμένο φορτηγό, στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com