Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Μέσω διαδικτύου η ανάληψη ευθύνης για τη βόμβα στην οικία Γιαννάκου

H ομάδα που αυτοαποκαλείται «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς - Φράξια μηδενιστών» ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική ενέργεια έξω από την οικία της Μαριέτας Γιαννάκου. Η προκήρυξη που φέρει την υπογραφή της αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia.athens.org.


Οι συντάκτες του κειμένου προτάσσουν ως αφορμή για την ενέργεια την κατάσταση της Παιδείας και αναφέρονται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στην πρώην υπουργό Παιδείας και ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Γίνεται αναφορά και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη -τον αποκαλούν "Χ."- λέγοντας ότι η υπόθεση της "17 Νοέμβρη", την οποία ο ίδιος και τα ΜΜΕ παρουσιάζουν ως επιτυχία του, όπως γράφουν, είχε ως αφετηρία ένα τυχαίο γεγονός.

Κάνουν λόγο για "πρόκληση" που απευθύνουν "πλέον ανοιχτά σε όλους" και δηλώνουν ότι δεν έχουν κανένα λόγο να σταματήσουν. Υποστηρίζουν ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με την αναδιάρθρωση της αστυνομίας, ώστε να προετοιμαστούν και να χτυπήσουν. Τέλος, αφιερώνουν την ενέργεια σε όσους προφυλακίστηκαν για την υπόθεση του Χαλανδρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com