Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Εθνική ταυτότητα ζητούν οι... αγρότες του Facebook

Περισσότεροι από 20.000 άτομα ζητούν η σημαία της Ινδίας να προστεθεί σε παιχνίδι του facebook, που επιτρέπει στους χρήστες να αναπτύξουν και να διαχειριστούν μια «διαδικτυακή» φάρμα. Το παράδειγμά τους ακολούθησαν και χρήστες από άλλες χώρες.


Το Farmville είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές στο κοινωνικό δίκτυο Facebook. Οι παίχτες δημιουργούν την προσωπική τους φάρμα και βάζουν τη σημαία τους ώστε να "σημαδέψουν" την περιοχή τους.

Αυτή τη στιγμή μόνο λίγοι χρήστες μπορούν να βάλουν την εθνική σημαία τους. Έτσι οι παίχτες ασκούν ιδιαίτερες πιέσεις στην εταιρία ανάπτυξης της εφαρμογής, Zynga, ώστε να προστεθεί η σημαία της Ινδίας, υποστηρίζοντας ότι πολλοί από τους 56 εκατ. παίχτες είναι Ινδοί. Από την Παρασκευή τουλάχιστον 20.300 υποστηρικτές πρόσθεσαν το όνομά τους σε σχετική αίτηση προς την Zynga.

Η Ελλάδα δεν έχει υποβάλλει "επίσημη" αίτηση ωστόσο έχει δημιουργήσει μια μικρή ομάδα 230 περίπου μελών, στο ίδιο το Facebook, ζητώντας την ελληνική σημαία στο παιχνίδι.

Από τον Ιούνιο που το Farmville προστέθηκε στις εφαρμογές του Facebook, περίπου ένα εκατομμύριο χρήστες την εβδομάδα αποφασίζουν να το παίξουν.

1 σχόλιο:

 
website counter
friend finderplentyoffish.com