Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Εντός των ημερών ανοίγει το υπόγειο πάρκινγκ στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

χωρητικότητας 851 θέσεων εκ των οποίων οι 17 προορίζονται για Ατομα Μειωμένης Κινητικότητας, είναι ο νέος υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων που κατασκεύασε στο νέο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, η εταιρία «Δομοτεχνική ΑΕ» στο πλαίσιο της κοινοπραξίας Άκτωρ-Δομοτεχνική-Θεμελιοδομή-ETEΘ-Τέρνα».


Το πάρκινγκ που ξεκινά εντός των ημερών τη λειτουργία του, έχει είσοδο και έξοδο από τις οδούς 3ης Σεπτεμβρίου και Γ΄Σώματος Στρατού. Εκτίνεται σε έναν ημιυπόγειο και τρεις υπόγειους ορόφους και θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Για την κατασκευή του απασχολήθηκαν, κατά μέσο όρο, σε ημερήσια βάση και επί τέσσερα χρόνια, 120 εργάτες και εργατοτεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων και 20 άτομα διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό. Η «Δομοτεχνική» θα έχει την εκμετάλλευση του χώρου για μία δεκαετία, καθώς το έργο έγινε με συγχρηματοδότηση της κατασκευάστριας εταιρίας.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στην Δομοτεχνική για το έργο της.
    Θα ήταν ευχάριστο να ενημερωθούμε και πόσο θα είναι το αντίτιμο της ωριαίας αποζημίωσης στο πάρκιγνκ. Θα είναι φθηνότερο από αυτά που λειτουργούν στο κέντρο της πόλης;
    Ένας κατάλογος με τις χρεώσεις του 24ώρου θα βοηθούσε στην ενημέρωση μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
website counter
friend finderplentyoffish.com