Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Χαμηλοί τόνοι για τα εκλογικά σενάρια, ελλείψει πρωθυπουργικών αποφάσεων

Κλειστά εξακολουθεί να κρατά η κυβέρνηση τα χαρτιά της και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, όσον αφορά στο ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών εντός του έτους. «Εμείς είμαστε επικεντρωμένοι στη δουλειά μας», ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα εκλογικά σενάρια.


Ο Ευάγγελος Αντώναρος δήλωσε και σήμερα το ΠΑΣΟΚ ότι οδηγεί τη χώρα σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο,προοπτική με την οποία διαφωνεί η κυβέρνηση. "Κάνουμε τη δουλειά μας, επικεντρωμένοι στις μεταρρυθμίσεις, τις αναγκαίες αλλαγές και σε όλα όσα έχουμε προαναγγείλει", ήταν η απάντησή του στο ερώτημα πως η κυβέρνηση θα εμποδίσει να οδηγηθεί η χώρα σε πολύμηνη προεκλογική περίοδο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει τις δυσμενείς για το κυβερνόν κόμμα δημοσκοπήσεις, αλλά και τις τοποθετήσεις πρώην υπουργών, όπως του Μιχάλη Λιάπη και του Σάββα Τσιτουρίδη, για τις εκλογές. Όσον αφορά στις τοποθετήσεις εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων υπέρ των πρόωρων εκλογών, σημείωσε ότι οι απόψεις που εκφράζουν στον πρωθυπουργό είναι αρκετά διαφοροποιημένες και δεν είναι "άσπρο - μαύρο".

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να ζητήσει η Ελλάδα διετή παράταση για την τιθάσευση του ελλείμματος, δήλωσε ότι "δεν είναι αυτόνομο το οικονομικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα από αυτό που γίνεται στην Ευρώπη", αποδίδοντας στη διεθνή συγκυρία την κακή εικόνα της ελληνικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com