Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι συναντήσεις και οι εκδηλώσεις της ημέρας


Στις 10:00 συνάντηση του υπουργού Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών (Αθήνα/υπουργείο Οικονομίας)

Στις 10:00 υπό την προεδρία του Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη και τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων, θα συγκληθεί σύσκεψη για τη φύλαξη και προστασία του δάσους του Σέιχ Σου εν όψει της 74ης ΔΕΘ (Θεσσαλονίκη/Νομαρχία )

Στις 11:00 συνάντηση πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή με Προεδρείο ΚΕΕΕ Στις 11:00 συνεδρίαση της ΕΝΑΕ για τα Κέντρα Υποδοχής Μεταναστών (Αθήνα/Μεσογείων 15)

Στις 12:00 συνέντευξη Τύπου από τις Ενώσεις Γιατρών της Β. Ελλάδας για τα προβλήματα στα νοσοκομεία της χώρας (Θεσσαλονίκη/Ιατρικός Σύλλογος)

Στις 12:00 ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Στ. Καλαφάτης, θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου θα συζητήσει με τον Γενικό Γραμματέα Γ. Τσιότρα (Θεσσαλονίκη/ΥΜΑ-Θ)

Στις 12:30 συνεδρίαση υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου, του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ (Αθήνα/Ιπποκράτους 22)

Στις 12:30 συνάντηση πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή με προεδρεία του ΣΕΤΕ, της ΠΟΞ και του Τουριστικού Επιμελητηρίου (Αθήνα/Μέγαρο Μαξίμου)

Στις 13:00 ενημέρωση της Διαρκούς Επιτροπής Παράγωγης και Εμπορίου της Βουλής από τον Υπουργό Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Χατζηδάκη για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης "Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων"

Στις 13:00 συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων (Αθήνα/υπουργείο Οικονομίας)

Στις 13:30 συνέντευξη Τύπου του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά (Αθήνα/ΥΠΕΧΩΔΕ )

Στις 14:30 συνάντηση του υπουργού Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλου με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο (Αθήνα/υπουργείο Παιδείας)

Στις 18:30 σύσκεψη των διοικήσεων όλων των Σωματείων της δύναμης του ΕΚΘ για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ (Θεσσαλονίκη/Αριστοτέλους 32)

ΣΥΡΙΖΑ - Οδοιπορικό στα καμένα της Βορειοανατολικής Αττικής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com