Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Σταθερές οι τιμές στα σχολικά είδη

Σταθερές στο μεγαλύτερο μέρος της αγοράς είναι οι τιμές στα σχολικά είδη φέτος, αν και σε ορισμένα είδη εντοπίζονται αυξήσεις μέχρι και 4%, σύμφωνα με τις τιμοληψίες του υπουργείου Ανάπτυξης και των νομαρχιών.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γ. Βλάχος σε δηλώσεις του


μετά από συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των εταιρειών εμπορίας και εισαγωγής σχολικών ειδών ανέφερε ότι η εικόνα που καταγράφεται από τις δύο τιμοληψίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε όλη τη χώρα, είναι εικόνα σταθερότητας ενώ από την τρίτη τιμοληψία που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες εκτιμάται ότι η εικόνα που θα διαμορφωθεί τελικά στην αγορά θα είναι ακόμα καλύτερη.

«Έχουν εντοπιστεί από τις τιμοληψίες ορισμένα προβλήματα και ζητήθηκαν επιπλέον κοστολογικά στοιχεία από κάποιες εταιρείες οι οποίες συνεργάστηκαν και προχώρησαν σε ανακλήσεις τιμών και τελικά από τις δύο πρώτες τιμοληψίες προκύπτουν αυξήσεις τιμών 2% και 3% μέχρι και 4% και μειώσεις 4-5%», δήλωσε χαρακτηριστικά

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τις τιμές των ξενόγλωσσων βιβλίων ο υφυπουργός ανέφερε ότι γίνονται έλεγχοι σε όλες τις κατηγορίες των βιβλίων. «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com