Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

Ντόρα: Οι βουλευτές λογοδοτούν μόνο στους ψηφοφόρους

Τη διαφωνία της με την άποψη ότι οι βουλευτές που ανεξαρτητοποιούνται πρέπει να παραιτούνται από την έδρα τους εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Οι βουλευτές δεν είναι πιόνια, δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, πάρα μόνο σε αυτούς που τους έβγαλαν στη Βουλή, λογοδοτούν μόνο στους ψηφοφόρους τους», δήλωσε.


"Η ορολογία του χθες δεν με αφορά", ήταν το σχόλιό της για την κατηγορία της αποστασίας που προσάπτει ο Αντώνης Σαμαράς στην ίδια και στα στελέχη του κόμματός της. "Με αφορά το αύριο και σε αυτό θα επενδύσω. Τα αδιέξοδα των κομμάτων δεν αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες".

Η ανεξάρτητη βουλευτής επισκέφθηκε το γραφείο του προέδρου της Βουλής, προκειμένου να τον ενημερώσει για τη "Δημοκρατική Συμμαχία". Κατά την έξοδό της, δήλωσε ότι στόχος του νέου κόμματος είναι να αποτελέσει τον καταλύτη στο πολιτικό σύστημα, "προκειμένου να πιέσουμε όλοι μαζί για τις απαραίτητες αλλαγές και ρήξεις. Είναι απαραίτητο οι πολιτικές δυνάμεις να βρουν κοινό τόπο και δεν εννοώ κυβερνητικές συμμαχίες αλλά ευρύτατη πολιτική συναίνεση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

website counter
friend finderplentyoffish.com