Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΔ: Η κυβέρνηση επιδιώκει μετωπική με τους μεταφορείς

Η Νέα Δημοκρατία κάλεσε την κυβέρνηση να ξεκινήσει διάλογο για την ικανοποίηση των αιτημάτων των ιδιοκτητών φορτηγών, υποστηρίζοντας ότι η τροπολογία με την οποία αυστηροποιούνται οι κυρώσεις εις βάρος όσων δε συμμορφώνονται στην επίταξη ανοίγει το δρόμο για «προσφυγή στη βία».



"Να δώσει τη μεταβατική περίοδο στα πλαίσια της λογικής που χρειάζονται οι ιδιοκτήτες φορτηγών, για να προσαρμόσουν τη ζωή τους στο νέο καθεστώς και στις νέες συνθήκες", ανέφερε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Πάνος Παναγιωτόπουλος. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι σπρώχνει την κατάσταση στα άκρα και επιδιώκει μετωπική σύγκρουση.

"Καλούμε τους ιδιοκτήτες φορτηγών να μη δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα με τις κινητοποιήσεις τους στην καθημερινότητα εκατομμυρίων συμπολιτών μας. Και, πριν από όλα, καλούμε, για μια ακόμη φορά, την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της. Να πάψει ο Πρωθυπουργός, με τις επιλογές του, να σπρώχνει την κατάσταση στα άκρα, γιατί η βία και η μετωπική σύγκρουση πολλαπλασιάζει τα αδιέξοδα και δεν οδηγεί σε λύσεις", κατέληξαν οι δηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com