Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Αποχώρησε από τη μάχη του δήμου Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ευθυμιάδης

Αποχώρησε από τη μάχη των εκλογών στο Δήμο Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ευθυμιάδης δηλώνοντας ότι παραμένει προσηλωμένος στον στόχο για αλλαγή σελίδας στην πόλη.



Σε ότι αφορά στη στάση του απέναντι στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη είπε ότι τις τελευταίες είκοσι μέρες συναντήθηκε μια φορά μαζί του και διαπίστωσε ότι υπάρχει ένα φιλικό κλίμα, αλλά όχι ουσιαστική διάθεση για πραγματική συνεργασία μεταξύ τους, όπως πρότεινε ο ίδιος.

«Η συσπείρωση των δυνάμεων μας δεν επιτεύχθηκε, χωρίς να έχω προσωπική ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι η η δημοτική παράταξη του Γ. Μπουτάρη δεν έκανε την «υπέρβαση» που έκαναν το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά στηρίζοντας την υποψηφιότητά του.

«Θα στηρίξω οτιδήποτε μπορεί να φέρει αλλαγή σελίδας στην πόλη και ο νοών νοείτω», είπε ο Ν. Ευθυμιάδης και δήλωσε διατεθειμένος να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά διευκρίνισε ότι αυτό δεν σημαίνει στήριξη στην υποψηφιότητα Μπουτάρη. Η στήριξη, εξήγησε είναι κάτι άλλο και πρόσθεσε πως ο Γ. Μπουτάρης είναι φίλος του, θα τον κρίνει και θα αποφασίσει αν θα τον στηρίξει και θα τον ψηφίσει. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πει στους ανθρώπους που στήριξαν τη δική του υποψηφιότητα τι να κάνουν στις εκλογές.

Ο Ν. Ευθυμιάδης είχε δηλώσει ότι θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ως επικεφαλής της κίνησης «Θεσσαλονίκη η πόλη μπροστά».

Παρά το γεγονός ότι αποχώρησε από υποψήφιος, ο Ν. Ευθυμιάδης, δήλωσε ότι θα παραμείνει ενεργός, όπως και η κίνηση, και θα παρεμβαίνει στα δρώμενα της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com