Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Το μακελειό στη Νορβηγία και οι εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας είναι οι ειδήσεις στις οποίες αφιερώνουν τα πρωτοσέλιδά τους οι εφημερίδες.
"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ": Κτηνωδία

"Από τη στιγμή που ο 32χρονος ακροδεξιός οπλοφόρος σκορπίζει το θάνατο στους «αριστερούς» του νησιού Ούτογια, ολόκληρη η Ευρώπη συνειδητοποιεί μουδιασμένη τις δυνατότητες πλήρους εκτροχιασμού που έχει η σταθερή ενίσχυση της άκρας Δεξιάς, κυρίως στις βόρειες χώρες".

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Η Κίνα στο πλευρό της Ελλάδας

"Το 'παρών' στο πλευρό της Ελλάδας έδωσαν για ακόμη μια φορά οι Κινέζοι, χαιρετίζοντας την απόφαση της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης για την παροχή του δεύτερου πακέτου βοήθειας".

ΑΥΡΙΑΝΗ: 93 νεκροί για ένα μανιφέστο

"Σοκ εξακολουθεί να προκαλεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη ο 32χρονος ακροδεξιός Νορβηγός που έβαψε τα χέρια του με το αίμα 93 ανθρώπων, καθώς όχι μόνο δεν φαίνεται μετανιωμένος, αλλά δηλώνει πως μπορεί οι πράξεις του να ήταν στυγερές και αποτρόπαιες, όμως θεωρεί πως ήταν απαραίτητες και πως έπρεπε να ολοκληρώσει το έργο που είχε αναλάβει!"

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 100.000 εργαζόμενοι εκτός βαρέων και ανθυγιεινών

"Ανατροπές για χιλιάδες εργαζόμενους φέρνει η νέα λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων, η οποία τίθεται σε δημόσια διαβούλευση με στόχο την ταχεία εφαρμογή της".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 11.312 Ελληνες προδότες προς εκτέλεση

"Ο παράφρονας Σκανδιναβός νεοναζί είχε φακελωμένη όλη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα ο Μπρέιβικ έχει καταγράψει 11.312 περιπτώσεις «Προδοτών Α' και Β' Κατηγορίας», ενώ «πρωταθλήτρια» ανακηρύσσεται η Γερμανία με 82.820!"

ΕΘΝΟΣ: Βαθμολόγιο με νέο σύστημα στο Δημόσιο

"Αλλάζει εκ βάθρων το βαθμολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, από το οποίο θα εξαρτάται η μισθολογική εξέλιξή τους. Κατά την επεξεργασία του επικρατεί το σενάριο για πέντε βαθμούς και τρεις θέσεις ευθύνης".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μασόνος και σιωνιστής ο μακελάρης της Νορβηγίας

"Ενώ όλοι μιλάνε για έναν «χριστιανό φονταμελιστή ακροδεξιό που μισεί τους μουσουλμάνους», αποκρύβουν την αλήθεια!!!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Παίζει τα «δανεικά» στη ρουλέτα των πρόωρων εκλογών ο Γιώργος

"Το ενδεχόμενο εκλογών τεστάρει ήδη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου παρά τις διαψεύσεις τις τελευταίες ημέρες με τις οποίες προσπαθεί -υποτίθεται- να κλείσει το συγκεκριμένο ζήτημα μετά την έκβαση της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πυρετός για μπίζνες Ευρωπαίων στην Ελλάδα

"Ξαφνικός 'έρωτας' της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ για την Ελλάδα και στο βάθος τα... ασημικά. Το Βερολίνο έχει έτοιμο πρόγραμμα 16 σημείων για την ενεργό εμπλοκή των Γερμανών επιχειρηματιών στις αποκρατικοποιήσεις"

ΕΣΤΙΑ: Η συνταγή για την σωτηρία

"Δεν υπάρχει λοιπόν παρά μία και μόνη συνταγή που οδηγεί στην σωτηρία του τόπου. Οφείλει δε να την εφαρμόση η Κυβέρνησις και να την στηρίξη η αξιωματική Αντιπολίτευσις. Ραγδαία συρρίκνωσις του δημοσίου τομέως και δραστικός περιορισμός των δαπανών του, με παράλληλη μείωση των φόρων κι άρση όλων των αντικινήτρων που αναστέλλουν την ανάπτυξη"

ΤΑ ΝΕΑ: Ερχεται φόρος ως 15% για καταθέσεις στο εξωτερικό

"Φοροκυνηγητό εξαπολύει το υπουργείο Οικονομικών για όσους έβγαλαν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό και είτε δεν δήλωσαν τους τόκους είτε «σκοντάφτουν» στο πόθεν έσχες"

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Όργιο λαθρεμπορίας στα αλκοολούχα

"Παρά την περυσινή αύξηση τιου ΕΦΚ τα κρατικά έσοδα μειώθηκαν"

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Ανάσα σε 3 μέτωπα. Θετικό σήμερα για τράπεζες - Χ.Α. - ομόλογα

"Διαχειρίσιμες οι επιπτώσεις στις τράπεζες. Το Χρηματιστήριο 'βλέπει τώρα τις 1.400 μονάδες. Αυξάνεται η ζήτηση για ελληνικούς κρατικούς τίτλους".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Αμεση εφαρμογή των μέτρων για αποκρατικοποιήσεις-έσοδα

"Η ενίσχυση των φορολογικών εσόδων, με την υλοποίηση των φοροεισπρακτικών μέτρων του εφαρμοστικού νόμου και των νέων φορορυθμίσεων, καθώς και η προώθηση ταχύτατων αποκρατικοποιήσεων συνιστούν τις προτεραιότητες του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, στο προσεχές δίμηνο, εντός του οποίου η κυβέρνηση θα δώσει τις πρώτες εξετάσεις στην τρόικα, μετά τη νέα συμφωνία για τη λύση του προβλήματος του χρέους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

website counter
friend finderplentyoffish.com