Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΟΓΑ: Μέσω τράπεζας το δώρο Πάσχα και οι συντάξεις Απριλίου

Με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς συνολικά 808.588 συνταξιούχων του ΟΓΑ, θα καταβληθεί την Παρασκευή 1η Απριλίου, το δώρο Πάσχα και η σύνταξη του μηνός Απριλίου.



Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων, για τον μικρό αριθμό των συνταξιούχων που δεν έχει ακόμη απογραφεί, ούτε έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα πληρωμής της σύνταξης μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού ΕΛΤΑ, η καταβολή της σύνταξης για τον Απρίλιο και το δώρο Πάσχα θα γίνει με εντολές πληρωμής οι οποίες μπορούν να εισπραχθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας.

Όσοι πληρωθούν μέσω τραπέζης θα πρέπει να κρατάνε μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το απόκομμα ταχυδρομικής επιταγής πληρωμής της σύνταξης προηγούμενου μήνα ή το βιβλιάριο υγείας στα οποία αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου Συνταξιούχων.

Όσοι δεν έχουν απογραφεί ακόμη θα πρέπει να το κάνουν μέχρι τις 11 Απριλίου διότι η καταβολή των συντάξεων Μαΐου 2011, θα γίνει αποκλειστικά μέσω λογαριασμού τράπεζας ή ΕΛΤΑ. Απαραίτητα για την απογραφή είναι το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com