Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΝΔ: Ορθή η πολιτική μας για τα κολέγια

«Πρωτοφανή παλινωδία» της υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, αποκαλεί η αρμόδια τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, την αδειοδότηση τριάντα κολεγίων.


"Η υπουργός, κ. Διαμαντοπούλου, σε επανειλημμένες δηλώσεις της, είχε χαρακτηρίσει την αδειοδότηση των κολεγίων από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ως 'πολιτικά απαράδεκτη ενέργεια' και είχε ρητά υποστηρίξει, σε συνεντεύξεις της, ότι ο αριθμός των κολλεγίων που συγκέντρωναν τις προϋποθέσεις αδειοδότησης ήταν μονοψήφιος" δήλωσε η βουλευτής.

Όπως υποστήριξε, η απόφαση αποδεικνύει την ορθότητα της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι όσο ήταν στην αντιπολίτευση ακολουθούσε πολιτική που υπαγορεύοταν από στείρα αντιπολιτευτική διάθεση και μικροκομματική σκοπιμότητα.

Σημειώνεται ότι ο τότε υπουργός Παιδείας, Άρης Σπηλωτόπουλος είχε προχωρήσει στην αδειοδότηση 33 κολεγίων, δύο ημέρες πριν τις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου. Η διαδικασία ξεκίνησε από το μηδέν από τη νέα κυβέρνηση και προχθές ανακοινώθηκε η αδειοδότηση 30 από τα 40 κολέγιαπου είχαν υποβάλλει φάκελο στο υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com