Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Γκρίνια «γαλάζιων» βουλευτών για τα περί απογραφής

Ένταση έχουν προκαλέσει εντός των «γαλάζιων» κόλπων οι δηλώσεις τόσο του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. Γιάννη Μιχελάκη αλλά και του συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθου Λαζαρίδη ότι η απογραφή του Αλογοσκούφη ήταν «ιστορικό λάθος». Σε δηλώσεις του ο βουλευτής Σερρών Αναστάσιος Καρυπίδης ανέφερε ότι θεωρεί σωστή την απογραφή, ενώ ο συνάδελφός του Κώστας Τζαβάρας χαρακτήρισε υπερβολικές τις φράσεις που χρησιμοποίησε ο Γ. Μιχελάκης. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ευρ. Στυλιανίδης, τονίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να σταματήσει την αυτοκριτική.


Ο βουλευτής της Ν.Δ. στην Ηλεία Κώστας Τζαβάρας χαρακτήρισε "υπερβολική" τη φράση του εκπροσώπου της Ν.Δ. Γιάννη Μιχελάκη ότι η απογραφή Αλογοσκούφη ήταν εγκληματική. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ανέφερε ότι "ακραίο όταν κάποιος εκφράζεται, δεν είναι τίποτα. Και ούτε μπορώ εγώ να κάνω κριτική στον κ. Μιχελάκη, όταν απλώς κάνει την ίδια διαπίστωση που κάνω και εγώ. Αν τώρα στις λέξεις θέλουμε να δώσουμε μία αυτόνομη οντότητα, θεωρώ ότι αυτό είναι μια υπερβολική αποκωδικοποίηση ενός μηνύματος".

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. Αναστάσιος Καρυπίδης χαρακτήρισε σωστή την απογραφή που έκανε το 2004 η κυβέρνηση Καραμανλή. "Για μένα ήταν σωστή η απογραφή, διότι ανέλαβε μια κυβέρνηση κι έπρεπε να ξέρει τι ακριβώς έχει πάρει, τι οφείλουμε", δήλωσε στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100.

"Γι αυτούς που γίνονται μετά Χριστόν προφήτες, όποιος και να είναι δεν συμφωνώ. Εγώ είμαι βουλευτής. Εκλέγομαι από το λαό των Σερρών. Ο κ. Σαμαράς είναι πρόεδρος της Ν.Δ., τον σέβομαι, τον ακολουθώ, τον εκτιμώ, πειθαρχώ στη Ν.Δ. Το τι λέει ο κ. Λαζαρίδης ή κάποιος σύμβουλος είναι δικό του θέμα. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να συμφωνώ κι εγώ με το είπε ο κ. Λαζαρίδης ή ο ένας και ο άλλος. Λέω την άποψη μου όμορφα και ελεύθερα", πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5, ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης υποστήριξε ότι θα πρέπει να σταματήσει η αυτοκριτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com