Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Φθηνότερες οι κλήσεις προς κινητά από την Πρωτοχρονιά

Ως και κατά 14,4% μειώνονται από την Πρωτοχρονιά οι κλήσεις προς κινητά από το δίκτυο του ΟΤΕ, καθώς τίθενται σε ισχύ τα νέα, μειωμένα, τέλη τερματισμού.


Σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός σημειώνει πως οι συνδρομητές του μπορούν να κάνουν από το σταθερό τους τηλέφωνο κλήσεις προς κινητά Cosmote, Vodafone ή Wind, έναντι 11,49 ευρωλεπτών ανά λεπτό με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Το τέλος τερματισμού είναι η χρέωση σε επίπεδο χονδρικής που επιβάλουν οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες για κάθε κλήση προς αριθμούς των δικτύων τους. Αποτελεί το βασικό παράγοντα που καθορίζει, τελικά, τι θα καταβάλουν οι χρήστες για κάθε τηλεφωνική τους κλήση. Μετά από σειρά αποφάσεων της ρυθμιστικής Αρχής οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν υποχρεωθεί σε διαδοχικές μειώσεις του τέλους και βάσει του ισχύοντος χρονοδιαγράμματος, προβλέπεται άλλη μια προσαρμογή του τέλους τερματισμού το 2011, όταν οι εταιρείες θα εισπράτουν για κάθε λεπτό κλήσης λιγότερο από 5 ευρωλεπτά. Από την Πρωτοχρονιά του 2010 το τέλος τερματισμού θα είναι 6,24 ευρωλεπτά (πλέον ΦΠΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
website counter
friend finderplentyoffish.com